• NL
 • FR
 • DE
 • Extra gemak, plezier en toegankelijkheid voor uw gasten

  Hippocampe rolstoelen zijn ook zeer geschikt voor overheden en zakelijke gebruikers, die hun klanten de gelegenheid willen bieden om samen met hun familie en vrienden te genieten van de natuur, de buitenlucht of het zwembad.

  Heeft u een strandpaviljoen? Exploiteert u een camping of een vakantiepark? Bent u een natuurorganisatie met een bezoekerscentrum of bent u een andersoortige organisatie die meer rendement wil halen door uw gasten extra toegankelijkheid te bieden, ook op een uitdagende ondergrond? Met de Hippocampe Terreinrolstoel heeft u de ideale outdoorrolstoel.

  De Hippocampe Zwembad is, zoals de naam al aangeeft, speciaal ontwikkeld voor het gebruik in zwembaden. Om specifieker te zijn: in het natte gebied tussen kleedkamer, douche en zwembad. De voordelen van de Hippocampe Zwembad zijn tweeledig: gasten met een fysieke beperking kunnen uw zwembad bezoeken zonder dat zij hun gewone rolstoel aan water hoeven bloot te stellen. U hoeft zich met de Hippocampe Zwembadrolstoel geen zorgen te maken om de hygiëne omdat de rolstoel niet buiten komt.

  Nieuwsgierig geworden? Neem contact met ons op, zodat wij u alles kunnen vertellen over de Hippocampe Terreinrolstoel en de Hippocampe Zwembadrolstoel: +31(0)13-5907849 / info@hendrikscare.eu.


  Hendriks Care NL

  Wit Hollandven 7
  5052 BP Goirle, Nederland
  E info@hendrikscare.eu
  T  +31(0)13 – 59 07 849
  F  +31(0)84 – 88 22 125

  Hendriks Care BE

  Kunstlaan 56
  1000 Brussel
  België
  E  info@hendrikscare.eu
  T   +32(0)48 – 83 26 283

   Info aanvraag