• NL
 • FR
 • DE
 • Over ons

  In november 2012 maakten wij kennis met Patrice Faucogney. Patrice was ooit een helikoptermonteur in het Franse leger, die enorm hield van sport. Op het land, in de bergen en vooral ook op de zee waar hij vlakbij woont. Op zijn 26e liep hij bij een ski-ongeluk een dwarslaesie op. Een drastische wending in zijn leven, die ook zou leiden tot een belangrijke verandering in ons leven.

  Patrice liet zich niet leiden door zijn fysieke beperkingen. Integendeel, hij wilde blijven doen wat hij het liefste deed: lekker naar buiten, de bergen in, naar het strand en nog veel meer. Dat deed hij met een fantastische vrijetijdsrolstoel, die hij zelf bedacht en op de markt bracht: de Hippocampe.

  Patrice fascineerde ons met zijn persoonlijkheid, zijn doorzettingsvermogen en zijn enorme levenslust. Terug in Nederland besloten wij de Hippocampe naar Nederland te halen. Onze uitdaging: de vrijheid die Patrice voor zichzelf gecreëerd had bereikbaar te maken voor zoveel mogelijk kinderen en volwassenen in Nederland, België, Duitsland, Luxemburg, Zwitserland en Oostenrijk. Hendriks Care was geboren.

  De Hippocampe sloeg boven verwachting goed aan. En onze klanten, bijna allemaal mensen met lichte en zwaardere handicaps of ouders van kinderen met fysieke beperkingen, vroegen ons steeds vaker of wij nog meer producten konden leveren die zorgden voor vrijheid, plezier en comfort.

  Van het bieden van oplossingen voor dit soort vragen krijgen wij ontzettend veel energie! Wij breidden ons programma daarom steeds verder uit, tot het assortiment dat wij nu kunnen bieden.

  En daar gaan wij mee door. Ons motto ‘Hendriks Care takes you everywhere’ gaat tenslotte over het blijven verleggen van grenzen, ook voor onszelf…

  Vincent Hendriks en Réjane Daniel


  Hendriks Care BE

  Kunstlaan 56
  1000 Brussel
  België
  E  info@hendrikscare.eu
  T   +32(0)48 – 83 26 283

  Hendriks Care NL

  Wit Hollandven 7
  5052 BP Goirle, Nederland
  E info@hendrikscare.eu
  T  +31(0)13 – 59 07 849
  F  +31(0)84 – 88 22 125

   Info aanvraag