• NL
 • FR
 • DE
 • Over ons

  In november 2012 maakten wij kennis met Patrice Faucogney. Patrice was ooit een sportieve helikoptermonteur in het Franse leger.  Op zijn 26e liep hij bij een ski-ongeluk een dwarslaesie op. Een drastische wending in zijn leven, die ook zou leiden tot een belangrijke verandering in ons leven.

  Patrice liet zich niet leiden door zijn fysieke beperkingen. Integendeel, hij wilde blijven doen wat hij het liefste deed: lekker naar buiten, de bergen in, naar het strand enz. Om dit te verwezenlijken heeft hij een fantastische aangepaste wandelwagen ontworpen en op de Franse markt gebracht: de Hippocampe.

  Kort na onze ontmoeting hebben wij besloten de Hippocampe aangepaste buggy naar Nederland te halen. Onze motivatie: de vrijheid die Patrice voor zichzelf gecreëerd had bereikbaar te maken voor zoveel mogelijk kinderen en volwassenen in Nederland, België, Duitsland, Luxemburg, Zwitserland en Oostenrijk.

  Hendriks Care was geboren.

  De Hippocampe sloeg goed aan. Onze klanten, bijna allemaal mensen met lichte en zwaardere handicaps of ouders van kinderen met fysieke beperkingen, vroegen ons steeds vaker of wij nog meer producten konden leveren die zorgden voor vrijheid, plezier en comfort.

  We gingen de uitdaging aan. Het bieden van oplossingen voor dit soort vragen geeft ons ontzettend veel energie! Wij breidden ons programma daarom steeds verder uit, tot het assortiment dat wij nu bieden. En daar gaan wij mee door.

  Wij komen vrijblijvend bij jullie op locatie, van Nederland tot België, maar ook in Luxemburg en Duitsland, om jullie de vrijheid van de Hippocampe aangepaste wandelwagen te laten ervaren.

  Ons motto ‘Hendriks Care takes you everywhere’ gaat tenslotte over het blijven verleggen van grenzen, ook voor onszelf…

  Vincent Hendriks en Réjane Daniel


  Hendriks Care NL

  Wit Hollandven 7
  5052 BP Goirle, Nederland
  E info@hendrikscare.eu
  T  +31(0)13 – 59 07 849
  F  +31(0)84 – 88 22 125

  Hendriks Care BE

  Kunstlaan 56
  1000 Brussel
  België
  E  info@hendrikscare.eu
  T   +32(0)48 – 83 26 283

   Info aanvraag