• NL
 • FR
 • DE
 • Verhalen en belevenissen van onze klanten

  Onze klanten laten ons vaak weten wat ze van onze hulpmiddelen vinden, hoe ze die gebruiken in het dagelijks leven en wat ze voor ze betekenen. Wij genieten enorm van die verhalen en belevenissen. Daarom delen we ze graag met u.

  “We zijn in Engeland (exmouth) de Hippocampe aan het testen. Vandaag mee op het strand geweest, langs de kust en door de bossen. Heerlijke wagen. Maakt zeker de verwachtingen waar.  En o, wat geniet onze dochter. Ze zit er heel relaxed in. Echt super!  Heerlijk dat we hem zo kunnen proberen.”

  “Een echte aanrader! We gebruiken de vrijetijdsstoel en de marathonstoel voor onze cliënten van dagbesteding Oranjeriet van stichting de trans. Topservice en net zo lang gepast en veranderd zodat we nu de ideale stoel hebben!”

  Lidy Hofmeester – Hippocampe Benelux: “we hebben eigenlijk teveel mooie momenten met de Hippocampe beleefd. Kan bijna niet kiezen.”


  S.H: “De hippocampe heeft ons vrijheid gegeven. Vrijheid om met Doris en haar buddyhond naar het bos te gaan, het park en zelfs naar het strand. Het is meer dan alleen een wandeling, het is het gevoel van vrijheid dat ons als gezin enorm goed doet. We hebben nu de ruimte om een terrein te bewandelen dat met elk ander hulpmiddel niet vanzelfsprekend is”

  Fam. P, Dubai. “De Hippocampe was zonder meer de beste aankoop voor ons dochtertje en ook voor ons gezin. Het opende voor ons mogelijkheden voor activiteiten die we eigenlijk al en beetje opgegeven hadden… zoals naar strand gaan, in de woestijn spelen, dagtripjes in ruige outdoor plekken, een middag in de speeltuin en zomaar spontaan een tripje uit met het gezin. We realiseren ons nu de enorme impact die toegankelijkheid kan hebben op de kwaliteit van leven van het hele gezin. We hebben zelfs onze zomervakantie gelijk durven plannen dankzij de vrijheid die we nu hebben door de Hippocampe!”

   

  Hendriks Care NL

  Wit Hollandven 7
  5052 BP Goirle, Nederland
  E info@hendrikscare.eu
  T  +31(0)13 – 59 07 849
  F  +31(0)84 – 88 22 125

  Hendriks Care BE

  Kunstlaan 56
  1000 Brussel
  België
  E  info@hendrikscare.eu
  T   +32(0)48 – 83 26 283

   Info aanvraag